Реклами

Нови игри

Игра Стаята на Барби принцесата

Стаята на Барби принцесата

рейтинг 4.41играна 13763 пъти
Игра Буболечки 3

Буболечки 3

рейтинг 4.55играна 10483 пъти
Игра Обувки за Рапунцел 2

Обувки за Рапунцел 2

рейтинг 4.51играна 14689 пъти
Игра Забавни лица 3

Забавни лица 3

рейтинг 4.43играна 10282 пъти
Игра Фризорски салон за Елза

Фризорски салон за Елза

рейтинг 4.55играна 13063 пъти
Игра Калинка и памет

Калинка и памет

рейтинг 4.54играна 9266 пъти
Игра Бременната Елза с проблем

Бременната Елза с проблем

рейтинг 4.52играна 10011 пъти
Игра Унищожи животните

Унищожи животните

рейтинг 4.46играна 9016 пъти
Игра Бебе монстер хай

Бебе монстер хай

рейтинг 4.57играна 11387 пъти
 

igri online

Игра Унищожи храната

Унищожи храната

рейтинг 4.45играна 8652 пъти
Игра София и животните

София и животните

рейтинг 4.5играна 7937 пъти
Игра Олаф и скачача

Олаф и скачача

рейтинг 4.44играна 8032 пъти
Игра Колежанска мода за принцесите

Колежанска мода за принцесите

рейтинг 4.49играна 11070 пъти
Игра Бягай нинджа 2 2

Бягай нинджа 2 2

рейтинг 4.25играна 7117 пъти
Игра Елза и Ана като бебета

Елза и Ана като бебета

рейтинг 4.46играна 9142 пъти
Игра Бягащи квадрати

Бягащи квадрати

рейтинг 4.51играна 6337 пъти
Игра Модно списание

Модно списание

рейтинг 4.52играна 8020 пъти
Игра Бягащия нинджа 2

Бягащия нинджа 2

рейтинг 4.58играна 6268 пъти
Игра Рапунцел е Уинкс момиче

Рапунцел е Уинкс момиче

рейтинг 4.42играна 6786 пъти
Игра Животът на Мия

Животът на Мия

рейтинг 4.26играна 6601 пъти
Игра Снежанка като Уинк момиче

Снежанка като Уинк момиче

рейтинг 4.55играна 6275 пъти
Игра Удари колата 2

Удари колата 2

рейтинг 4.52играна 7291 пъти
Игра Ариел е Уинкс

Ариел е Уинкс

рейтинг 4.68играна 6540 пъти
Игра Авто път 4

Авто път 4

рейтинг 4.61играна 9353 пъти
Игра Интересния стил на принцесите

Интересния стил на принцесите

рейтинг 4.47играна 8834 пъти
Игра Интересния път

Интересния път

рейтинг 4.43играна 5640 пъти
Игра Супер Дисни принцеси 1

Супер Дисни принцеси 1

рейтинг 4.52играна 7731 пъти
Игра Морски шах 2

Морски шах 2

рейтинг 4.38играна 8771 пъти
Игра Прическата на Барби 4

Прическата на Барби 4

рейтинг 4.45играна 6927 пъти
Игра Събуждане

Събуждане

рейтинг 4.31играна 6052 пъти
Игра Сватбата на принцесата 5

Сватбата на принцесата 5

рейтинг 4.76играна 7422 пъти
Игра  Смъртоносно рали

Смъртоносно рали

рейтинг 4.19играна 5678 пъти
Игра Елза и инцидент със скейт

Елза и инцидент със скейт

рейтинг 4.42играна 6943 пъти
Игра Каране в трафик

Каране в трафик

рейтинг 4.46играна 5453 пъти
Игра Елза на среща 3

Елза на среща 3

рейтинг 4.49играна 5641 пъти
Игра Състезание с Макуин

Състезание с Макуин

рейтинг 4.45играна 7142 пъти
Игра Принцесите на Сауна

Принцесите на Сауна

рейтинг 4.47играна 7361 пъти
Игра Скоростна кола

Скоростна кола

рейтинг 4.31играна 6241 пъти
Игра Първи Хелоуин за Ана и Елза 1

Първи Хелоуин за Ана и Елза 1

рейтинг 4.49играна 5780 пъти
Разгледай всички онлайн игри

Вицове и смях

ПОЛИТИКА ПО МАКЕДОНСКИ

Синот го прашува таткото:
„ Тато, што е тоа политика? “
Таткото одговорил:
Па вака, јас носам дома пари, значи јас сум Капиталист
Мајка ти располата со парите, значи таа е Влада
Дедо ти внимателно следи, значи тој е Синдикат
Жената што ни помага дома е Работничка Класа
Сите ние заедно се грижиме за тебе, Значи ти си Народот. А брат ти,
кој е уште во пелени, е Иднината
Го разбра ли ова сине?
Детето размислило малку и рекло на таткото дека сака да преспие за да
го сфати тоа.
Ноќта, детето се разбудило, затоа што малото братче се искакало и
плачело.
Незнаело што да прави, и отишло во спалната соба кај мајка му и татко
му.
Но во креветот била само мајка му, толку цврсто заспана, што не му
успеало да ја разбуди.
Детето продолжило да бара некој низ куќата, и му успеало да го најде
татко му во собата на слугинката, како се забавуваат, а го видел и
дедо му, како скришно го гледал сето тоа низ прозорецот.
Сите биле толку многу зафатени, што никој од нив не приметил дека
детето стои пред нив.
Така, детето решило да си се врати во кревет, без да го реши
проблемот.
Следното утро, таткото го прашал синот дали сфатил што е тоа политика.
„ ДА“ - Одговорил синот
Капиталистот ја злоупотребува Работничката Класа
Синдикатот гледа, без ништо да стори
А Владата спие
Народот е игнориран
А Иднината ни е посрана
Е тоа е Политика!!!

 
Кратък наръчник по секс:
1. Вкарайте го.
2. Изкарайте го.
3. При нужда повторете.
 

Още вицове…

Wallpapers

103
198
aspen tree pattern, maroon creek valley, white river national forest, colorado
wallpapers1280x800_134
wallpapers1280x800_076
phoenix-1440x900